John Deere sætter ny standard for effektiv vejkørsel

Ifølge den uafhængige, tyske DLG Power Mix-test har John Deere med deres nye John Deere 7R 330-traktor opnået det bedste resultat i kategorien valg af traktor til transportbrug.

John Deere-traktorer over 250 hk har i den tyske uafhængige DLG Power Mix-test vist, at traktorerne er bedst i transportopgaver.
John Deere-traktorer over 250 hk har i den tyske uafhængige DLG Power Mix-test vist, at traktorerne er bedst i transportopgaver.

I 2018 opnåede John Deere-traktoren 6250R det bedste resultat nogensinde i tyske DLG’s såkaldte Power Mix-transporttest, og John Deere er stadig indehaver af rekorden på området. På det seneste har 7R 330-traktoren med sin nye Trin V-motor nu sat standarden for alle traktorer med en nominel motoreffekt på over 250 hk.

Med et kombineret brændstofforbrug på kun 375 g/kWh diesel plus 17 g/kWh dieseludstødningsvæske (DEF) præsterede 7R 330-traktoren en forbedring på 8 g/kWh diesel plus 28 g/kWh DEF i forhold til den næstbedste konkurrent i dette hk-segment.

Spar 11-15 kroner i timen

Afhængigt af lokale diesel- og DEF-priser svarer resultatet til en besparelse i timen på 11 til 15 kroner eller mere til transport, hvis man sammenligner med den gennemsnitlige ydelse for traktorer.

Både John Deere 6250R og John Deere 7R 330-traktorerne udførte den krævende Power Mix-test på DLG-testcentret i Groß Umstadt, Tyskland, hvor de enkelte testcyklusser er udviklet til at afspejle typiske tunge og lette transportopgaver.

Læs også